Welkom bij Ondernemers Contact Goes
 
Het OCG, is de business-to-business vereniging voor ondernemers in de gemeente Goes. Op deze nieuwe site vindt u informatie over business events, nieuwsfeiten van de leden, ontwikkelingen in de gemeente Goes en bedrijfsprofielen. Een site van en voor b-2-b ondernemers. Een site waar u wat aan heeft!
Zwartepoorte Holding B.V.
Plezier begint bij Zwartepoorte. Zwartepoorte is sinds 1989 het adres voor BMW en MINI in Zeeland en West Brabant. Voor zowel nieuwe als gebruikte automobielen bent u bij ons aan het juiste adres en hebben wij onverhoopt het model wat u zoekt niet op voorraad, dan doen w...
Lees verder
Maandelijkse borrel
Het was zomer op 1 juli 2015! Tijdens tropische temperaturen hebben we onze maandelijkse borrel gehouden, dit keer uitgebreid met “saté van de grill”. In de prachtige omgeving van ..
OCG Trofee 2015
  Uitnodiging om een Goes bedrijf te nomineren voor de OCG-Trofee!   Elke drie jaar organiseert het OCG dé verkiezing van de beste OCG ondernemer van Goes. De winnaar ontvangt..
Congres "Kracht van connecties"
Op 7 mei organiseert Contacta.nl samen met stichting Goes Marketing het ondernemerscongres met als thema ‘Kracht van Connecties’. Keyspreker is Neelie Kroes, oud-eurocommissaris. O..