Welkom bij Ondernemers Contact Goes
 
Het OCG, is de business-to-business vereniging voor ondernemers in de gemeente Goes. Op deze nieuwe site vindt u informatie over business events, nieuwsfeiten van de leden, ontwikkelingen in de gemeente Goes en bedrijfsprofielen. Een site van en voor b-2-b ondernemers. Een site waar u wat aan heeft!
DELTA Netwerkgroep
DELTA Netwerkgroep (DNWB) is de regionale netbeheerder voor elektriciteit en gas in de provincie Zeeland. DNWB staat voor veilig, betrouwbaar en kostenefficiënt beheer van de gas- en elektriciteitsnetten. Als netbeheerder zijn zij verantwoordelijk voor de aanleg, het onde...
Lees verder
OCG Trofee 2015
De genomineerde bedrijven zijn bekend. Het OCG bestuur feliciteert de onderstaande bedrijven met de nominatie: Bedrijfsartsen5 B.V. Bouman KantoorTotaal B.V. Faasse & Fermont ma..
Veiling eerste oesters en regionaal netwerk event
Geachte leden van de OCG, Op maandag 7 september wordt het Nederlandse oesterseizoen officieel op de Oosterschelde geopend. De eerste gesleepte oesters van het seizoen worden op d..
Maandelijkse borrel
Het was zomer op 1 juli 2015! Tijdens tropische temperaturen hebben we onze maandelijkse borrel gehouden, dit keer uitgebreid met “saté van de grill”. In de prachtige omgeving van ..