Nominatie OCG Trofee

 

Datum: 5 april 2018

Het bestuur heeft besloten dat, evenals bij de vorige verkiezingen, de leden van het OCG direct invloed moeten hebben op de keuze van de winnaar.

De leden van het OCG mogen zelf bedrijven nomineren. Dit kan door bijgaand nominatieformulier in te vullen. Daarna worden de genomineerde bedrijven gepresenteerd in een nieuwsbrief en kunnen de leden vervolgens hun top 3 kiezen van deze bedrijven door middel van een stemronde.  

Hierbij zijn de volgende criteria van belang:

  • Het bedrijf moet gevestigd zijn in Goes en omstreken.
  • De directie van het voorgedragen bedrijf moet bereid zijn mee te werken aan de verkiezing en het feest waarop de OCG-trofee wordt uitgereikt (na de nominatieronde neemt het bestuur contact op met de genomineerde bedrijven of ze willen deelnemen).
  • De bedrijven waar bestuursleden van het OCG werkzaam zijn, zijn uitgesloten. 

De op deze wijze samen te stellen “top 3” zal ter finale beoordeling worden voorgelegd aan een onafhankelijke jury. Deze jury zal de winnaar bepalen.  

Voor alle duidelijkheid: Het staat elke ondernemer vrij zijn/haar eigen bedrijf als het beste bedrijf van Goes te beschouwen. U kunt dus uw eigen bedrijf ook voordragen. Alle inzendingen moeten zijn voorzien van de naam van de inzender. Niet ondertekende inzendingen worden niet in behandeling genomen. Het bestuur garandeert dat alle inzendingen vertrouwelijk worden behandeld.  

Wij hopen op uw enthousiaste medewerking, zodat de verkiezing van de beste ondernemer van Goes kan worden afgerond met de huldiging van de winnaar en het uitreiken van de OCG-trofee tijdens ons jaarfeest.

Via onderstaande link, kunt u uw favoriete bedrijf nomineren. U kunt ook meerdere bedrijven nomineren.

http://www.ocggoes.nl/ocg-trofee-2018/

Lid worden?