Bedrijfsbezoek

 

Datum: 7 oktober 2020

OCG Coronaproof bedrijfsbezoeken op woensdag 7 oktober aanstaande bij twee OCG-leden:

1. RibbStyle Coatings Specialist (Columbusweg 16 in Goes) 
2. Meubel en Rijtuig Stoffeerderij C.J. Brouwer v.o.f (Nieuwe Rijksweg 8 in ’s-Heer Hendrikskinderen)

Wij zullen de deelnemers aan dit bedrijfsbezoek verdelen in 2 groepen.
Iedereen bezoekt deze twee leden achtereenvolgens en verplaatst zich met eigen vervoer. 

Programma
16.15 uur -  ontvangst bij 1 van de 2 ondernemers
16.30 uur - start presentatie
17.00 uur - einde presentatie en verplaatsen
17.15 uur - ontvangst 
17.30 uur - start presentatie
18.00 uur - afsluiting met borrel 


RibbStyle
De geschiedenis begint bij Cees Ribbens, producent van coatings voor de scheepvaart. Ongeveer een halve eeuw geleden werd hij gevraagd om een coating te ontwikkelen voor het gasdicht maken van koelcellen. Dat deed hij, en het bleek een geslaagde zet. De handel breidde zich vervolgens wereldwijd uit. In de jaren ’80 overleed meneer Ribbens en noemde zijn opvolger het bedrijf ‘ RibbStyle ‘, namelijk, ‘in de stijl van Ribbens‘.Wij zijn sindsdien steeds verder doorgegroeid. We beschikken nu over drie vestigingen en werken wereldwijd samen met distributeurs. 

Team
Het team van RibbStyle bestaat uit circa 12 enthousiaste medewerkers. Omdat we een redelijk klein bedrijf zijn, werken we nauw samen en zijn we flexibel. Er heerst bovendien een warme en betrouwbare sfeer binnen ons bedrijf die wij graag naar buiten uitdragen. Bekijk onze teampagina om ons te leren kennen.

Kwaliteit
Kwaliteit is voor ons altijd kenmerkend geweest. Wij maken gebruik van een techniek met meerdere lagen, waaronder een verstevigingslaag. De combinatie van deze lagen tot een systeem voorziet onze klanten van een langdurige oplossing. Daarnaast beschikken wij over een aantal certificaten. Bekijk onze certificaten om meer te lezen over de normen die wij in onze dagelijkse taken integreren.

Door internationaal actief te zijn, hebben wij best wel wat plaatsen gezien. Sommige mooi en welvarend, maar sommige zeer arm. In december 2010 hebben een aantal enthousiaste collega’s van ons daarom stichting Color the World opgericht. Deze stichting heeft als belangrijkste doel de wereld mooier te kleuren door middel van bouw- en schilderwerken uit te voeren voor de armsten in de wereld. Op onze maatschappij pagina kunt u meer lezen of zelfs uw steentje bijdragen.

Meubel en Rijtuig Stoffeerderij C.J. Brouwer v.o.f. 
Ervaring en vakmanschap staan al jaren garant voor de hoogste service en kwaliteit.
AMBACHT!
Meubelstofferen is een ambacht en ondanks dat het tegenwoordig een tijd is dat bijna iedereen op zijn of haar werk achter de computer  zit, brengen wij dat nog met een jonge enthousiaste ploeg medewerkers dagelijks in de praktijk overigens wel met behulp van wat moderne machines en materialen.
Het is een vak waar kennis en ervaring vereist is en natuurlijk is een gevoel voor uitstraling, kwaliteit en verhoudingen qua maatvoering onontbeerlijk!  

Lid worden?