Menu
Ik wil lid worden

Algemene Leden Vergadering

18 maart 2015

Algemene Leden Vergadering bij PostNL

 

Niemand komt zomaar binnen bij PostNL: hekken, camera’s, bewaking, registratie.. Toch  heeft het nieuwe OCG-lid PostNL de deuren voor een kleine honderd OCG leden geopend op maandag 16 maart 2015.

In de volle kantine bij de marktleider van de pakketdistributie Benelux vond eerst de Algemene Ledenvergadering plaats. Er werd teruggeblikt op mooi jaar en de financiële onderbouwing hiervan.

 

Voorzitter Marco Rave heeft een ieder opgeroepen om na te denken over de nominatie van OCG-leden voor de felbegeerde OCG trofee, die eens in de 3 jaar wordt uitgereikt. Verwacht mag worden dat de uitreiking hiervan gecombineerd wordt met een  fraai feest; één van de activiteiten die op de agenda van 2015 staat.

 

Na de ALV kreeg depotmanager Alexander van Keulen het woord. Op duidelijke wijze heeft hij uiteengezet waar de organisatie voor staat: het ontzorgen van de klant door collecteren, sorteren en bezorgen van pakketten en pallets. PostNL Goes is op dit moment één van de 17 sorteercentra. Mede door de online-revolutie is een verdere groei te verwachten. Een advies van Alexander: download de MijnPakket app van PostNL!

 

Het kan niet anders dan dat PostNL een hele efficiënte en geautomatiseerde organisatie kent: zelfs pakketten die vòòr 23.30 uur aangeleverd worden, kunnen de volgende dag bezorgd worden. Tijdens de rondleiding werd dit efficiënte beeld volledig bevestigd. Geweldig om te zien hoe alles zichtbaar eenvoudig gescand en gesorteerd wordt en op de juiste plek terecht komt!

Zelfs de rondleidingen, die in shifts verzorgd werden, verliepen uitermate soepel.

Volop werd er genoten van een heerlijk Chinees buffet, eveneens aangeboden door PostNL. Onze grote dank gaat uit naar Alexander van Keulen en zijn collega’s. We kunnen terugblikken op een geslaagde avond en kijken uit naar een nieuwe OCG jaar.

 

Last-but-not-least willen we Jan Carpentier van Limit bedanken voor het maken van de foto’s.