Menu
Ik wil lid worden

Welkom bij OCG

Bij het OCG ligt de nadruk op het bevorderen van onderlinge contacten voor de Goese business to business ondernemers. Als overkoepelende organisatie behartigt het OCG gezamelijke belangen van ondernemers. Het is een sterke partij in besprekingen en is vertegenwoordigd in vele overlegorganen.

Lees meer

OCG Trofee

Het is weer mogelijk om te stemmen voor de OCG Trofee. Breng uw stem uit via onderstaande knop.

OCG Trofee 2022

Agenda

Zomerborrel

Zomerborrel

3 juli 2024
De zomer komt eraan en voordat wij massaal onze snor gaan drukken willen we graag samen met jou nog gaan genieten tijdens onz...
Lees meer
OCG BBQ

OCG BBQ

14 augustus 2024
Op woensdag 14 augustus staat de jaarlijkse OCG BBQ op het programma, vergeet dus niet om aan te melden!
Aanvang: 17.30 uurE...
Lees meer

Archief

Zomerborrel

Zomerborrel

03 juli 2024
‘Woensdag 3 juli hebben wij onze jaarlijkse zomerborrel gehouden in Café Moustache op de markt in Goes. Althans: dit hadden ..
Lees meer
Hakbijl gooien

Hakbijl gooien

05 juni 2024
Woensdag 5 juni waren we te gast bij ’t Klokuus. Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan: waar de..
Lees meer
Thema bijeenkomst

Thema bijeenkomst

23 mei 2024
Dinsdag 21 mei waren we op uitnodiging van de provincie te gast in het Stadskantoor van Goes om ons te laten bijpraten over h..
Lees meer

Zoek een OCG lid

of
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Waarom ocg lid?

Het OCG is sinds 1988 dé business-to- business vereniging voor ondernemers in de gemeente Goes. De vereniging telt ruim 200 leden en is daarmee een begrip onder Goese ondernemers en vertegenwoordigd in vele overlegorganen. Het hele jaar door organiseert het OCG activiteiten. Zo krijgt u toegang tot een zakelijk klankbord waar u zaken met vakgenoten of ondernemers uit andere branches kunt delen. Ook ontmoet u vertegenwoordigers van bijvoorbeeld de gemeente. Door regelmatig terugkerende activiteiten kunt u bouwen aan sterke relaties.

Binnen het OCG is veel up-to-date kennis aanwezig over actuele zaken in het bedrijfsleven in Goes. Zo ontvangt u interessante informatie over ondernemerszaken.

Het OCG is er voor ondernemers zoals u! Een bedrijfslidmaatschap kost €150,- per jaar. 

Wij zijn lid omdat...