Menu
Ik wil lid worden

Welkom bij OCG

Bij het OCG ligt de nadruk op het bevorderen van onderlinge contacten voor de Goese business to business ondernemers. Als overkoepelende organisatie behartigt het OCG gezamelijke belangen van ondernemers. Het is een sterke partij in besprekingen en is vertegenwoordigd in vele overlegorganen.

Lees meer

Agenda

Tasty Walk Goes

Tasty Walk Goes

5 juli 2023
Op woensdag 5 juli nodigen wij jullie weer uit voor een Tasty Walk door het mooie centrum van Goes.
In groepjes wordt er lan...
Lees meer
OCG BBQ

OCG BBQ

23 augustus 2023
Op woensdag 23 augustus staat de OCG BBQ met mini golf weer op het programma.
 
Altijd een druk bezocht event. Dus noteer d...
Lees meer

Archief

Uitnodiging Afscheid Margo Mulder
Op donderdag 22 juni neemt burgemeester Margo Mulder na bijna vijf jaar afscheid van de gemeente Goes. Zij wordt burgemeeste..
Lees meer
Overlijden Jan Bos

Overlijden Jan Bos

24 mei 2023
Gisteren bereikte ons het trieste nieuws dat Jan Bos is overleden. 20 mei is hij na een kort ziekbed overleden. Jan is jaren..
Lees meer
OCG Nieuwjaarsbijeenkomst

OCG Nieuwjaarsbijeenkomst

12 januari 2023
Woensdag 11 januari zijn we het jaar gestart met een zeer geslaagde nieuwjaarsborrel, met meer dan 100 leden hebben we getoos..
Lees meer

Zoek een OCG lid

of
# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Waarom ocg lid?

Het OCG is sinds 1988 dé business-to- business vereniging voor ondernemers in de gemeente Goes. De vereniging telt ruim 200 leden en is daarmee een begrip onder Goese ondernemers en vertegenwoordigd in vele overlegorganen. Het hele jaar door organiseert het OCG activiteiten. Zo krijgt u toegang tot een zakelijk klankbord waar u zaken met vakgenoten of ondernemers uit andere branches kunt delen. Ook ontmoet u vertegenwoordigers van bijvoorbeeld de gemeente. Door regelmatig terugkerende activiteiten kunt u bouwen aan sterke relaties.

Binnen het OCG is veel up-to-date kennis aanwezig over actuele zaken in het bedrijfsleven in Goes. Zo ontvangt u interessante informatie over ondernemerszaken.

Het OCG is er voor ondernemers zoals u! Een bedrijfslidmaatschap kost €150,- per jaar. 

Wij zijn lid omdat...