Menu
Ik wil lid worden

Algemene Leden Vergadering

06 maart 2024

Woensdag 6 maart vond de Algemene Ledenvergadering van het Ondernemers Contact Goes (OCG) plaats, waar maar liefst 60 leden aanwezig waren. Dit keer waren we te gast bij Aannemingsbedrijf Fraanje, in hun prachtige nieuwe pand.

Tijdens de ALV werden belangrijke zaken besproken en werd er afscheid genomen van Bas Mulder, die na 10 jaar afscheid neemt van het bestuur.

Na afloop kregen de aanwezige leden een exclusieve rondleiding door het indrukwekkende pand van Fraanje, waarbij we een kijkje achter de schermen konden nemen.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de culinaire ervaring: heerlijk Moluks eten onder het genot van een borrel. Deze informele setting bood volop gelegenheid tot netwerken en het uitwisselen van ideeën tussen de leden.

Het was een geslaagde avond waarbij niet alleen belangrijke zaken werden besproken, maar waar ook ruimte was voor ontspanning en gezelligheid. We bedanken Aannemingsbedrijf Fraanje voor hun gastvrijheid en kijken uit naar toekomstige bijeenkomsten.