Menu
Ik wil lid worden

Algemene Ledenvergadering 7 april 2014

09 april 2014

Over het algemeen worden Algemene Leden Vergaderingen als saai en slecht bezocht ervaren. Tot op heden is dit bij de OCG anders. Ook dit jaar was de ALV druk bezocht, ondanks dat het bestuur heeft moeten constateren dat we via de mail niet iedereen meer bereiken. Onze excuses hiervoor: er wordt druk aan gewerkt!
Ontvangt u ook geen nieuwsbrieven meer, stuur dan even een bericht aan bestuur@ocggoes.nl

Een goed bezochte ALV dus. Niet zo verwonderlijk, als je bedenkt dat we een primeur mochten meemaken: het bezoeken van het Tropisch Bos in het  Sportpunt Zeeland.
Onder het genot van een kopje thee/koffie en een Goesenaartje werden we ontvangen in één van de zalen waar de Cios-studenten hun lessen volgen. Vanuit de lesbanken met tropische temperaturen verliep de ALV kort en krachtig.
Het jubileumjaar 2013 is zeer succesvol verlopen en er is weer volop inspiratie om het jaar 2014 inhoud te geven.  Mocht iemand nog geïnteresseerd zijn in stukken: laat het weten via bestuur@ocggoes.nl. Dit geldt ook voor de informatie over de certificering van de bedrijventerreinen in Goes.

 

Vervolgens was het woord aan Arianne Jansen (Marketing & Communicatie Sportpunt Zeeland) en Jean Paul Lancee (bedrijfsleider Sportpunt Zeeland) die een toelichting gaven op hetgeen er al ontwikkeld is en wat er nog komen gaat. Sportpunt Zeeland bouwt aan de toekomst. Sporten, zwemmen, recreëren en duurzaamheid worden op een vooruitstrevende manier aan elkaar gekoppeld.  Arianne en Jean Paul gaven een toelichting op het gebruik van de EFTE folie en de duurzame bouw en ontwikkeling van het Tropisch Bos, de uitbreiding met de “ Lazy River”  en de bouw van de topsporthallen.
Donderdag 17 april zijn alle nieuwe onderdelen voor het publiek toegankelijk, maar wij kregen in een aantal subgroepen de gelegenheid om een kijkje te nemen in het nieuwe complex. Groot voor Goes!!
Na de rondleiding werd er een uitstekend koud- en warm buffet uitgeserveerd in het gebouw van de Cios. Sportpunt Zeeland (of…na 16 april a.s. kennen we de nieuwe bedrijfsnaam), bedankt voor de gastvrijheid!