Menu
Ik wil lid worden

Bedrijfsbezoek Knieriem B.V.

06 juli 2016

“Het rijden langs het groene gebouw aan de A. Fokkerstraat zal na vanmiddag niet meer hetzelfde zijn”. Dit geluid hebben we vele malen gehoord na het bedrijfsbezoek op 6 juli 2016 bij de firma J. Knieriem B.V..

Jacco Harinck heeft in de centrale hal van het productiebedrijf op heldere en enthousiaste wijze toegelicht wat de historie, activiteiten, markten en de ontwikkelingen zijn van dit internationaal opererende bedrijf zijn.

Een aantal van ons wisten wel dat we hier te maken hebben met dé producent van kentekenplaten en verkeersborden. Dat klopt. Maar in dit veelzijdige bedrijf gebeurt nog veel meer! Naast plaatwerk, spuiten en lamineren vindt hier ook de productie van kunststofonderdelen; het ontwikkelen van productiemachines, het maken van matrijzen etc. plaats. Op een high-techwijze, zonder én met het nodige handwerk. De uitdaging voor het bedrijf zit nog in verdere uitbouw van activiteiten en automatisering. Na een zeer interessante rondleiding werd er door de grote groep en enthousiaste aanwezigen een drankje en een lekkere hapjes genuttigd.

Wij willen Jacco en de andere betrokken medewerkers van J. Knieriem B.V. heel hartelijk danken voor de goede zorgen en de interessante rondleiding!