Menu
Ik wil lid worden

Bedrijfsbezoek Tramper Technology

12 oktober 2015

Het merendeel van de OCG leden kennen het bedrijf Tramper Technology van de buitenzijde en zijn er ontelbare malen langsgereden. Tijdens het OCG bedrijfsbezoek was er de mogelijkheid om een kijkje binnen de muren te nemen. Door velen werd deze kans benut en zo werden we op 7 oktober 2015  begroet in een prachtige ruime ontvangsthal.

Na een groepsfoto werden we in een viertal groepen opgesplitst en door een enthousiast begeleider door de organisatie gevoerd. Deze “ packaging innovator” ontwerpt en realiseert machines tot en met complete projecten in de voedingsmiddelen verwerkende en verpakkende industrie. Onze rondgang liep langs een aantal kantoorafdelingen (sales & engineering) om vervolgens de moderne machines te bezichtigen die allen een bijdrage leveren aan de productie van de verpakkingsmachines. De begrippen ontnesten, traysealen en afvullen hebben voor ons meer betekenis gekregen. Dit moderne en ruim opgezette bedrijf ademt ambitie uit; ruimte voor groei! In de kantine heeft onze gastheer, de heer André Tramper, een toelichting gegeven op de bedrijfsactiviteiten en vragen beantwoord.

Bij het eten van bijvoorbeeld olijven, mosselen, kant-en klaarsalades of nootjes kijken we vanaf nu anders naar de verpakkingswijze. Een van de aanwezigen verzuchtte : “We mogen trots zijn dat zo’n bedrijf in Goes staat!”. En dat mogen we zeker!

Om aansluitend de opgedane ervaringen te delen en verder te netwerken tijdens de Mosselparty in de Grote Maria Magdalenakerk.