Menu
Ik wil lid worden

Bouman Kantoor Totaal - Winnaar OCG Trofee 2015

23 november 2015

 

Het jaarlijkse OCG feest wordt eens in de 3 jaar gecombineerd met de officiële uitreiking van de OCG Trofee. Vrijdag 20 november 2015 was het weer zover: in de sfeervol aangeklede Grote of Maria Magdalenakerk  werden ruim 200 gasten verwelkomd. De centrale vraag aan het begin van de avond was:  wie gaat naar huis met deze prestigieuze prijs en mag zich de beste ondernemer van Goes eo noemen? De genomineerden waren:

-Bedrijfsartsen5,

-Bouman KantoorTotaal 

-Groentehandel de Winter

 

Onze voorzitter Marco Rave heeft tijdens het diner de juryleden Frans Eppings (voorzitter), Jo-Annes de Bat en Benne van Leeuwen (helaas wegens werkverplichtingen niet aanwezig) in de bloemen gezet voor hun inzet en deskundig oordeel.

Kees Kleppe heeft de spanning voor de bekendmaking van ‘de Beste Ondernemer van Goes’ nog verder opgevoerd door de  genomineerden aan enkele vragen te onderwerpen. Hieruit bleek dat het bij deze nominatie om 3 totaal verschillende ondernemers ging, met één grote overeenkomst: passie voor hun werk. Het verschil in bedrijven werd ook door de voorzitter van de jury Frans Eppings bevestigd. Na het voordragen van een fraai juryrapport was het aan burgemeester René Verhulst om de naam van de winnaar bekend te maken. De Trofee werd overhandigd aan de man met de uitspraken: “Gaat niet bestaat niet” en “Inzet = Omzet”: de heer Wim Bouwman van Bouwman Kantoor Totaal! Verheugd heeft hij de Trofee in ontvangst genomen en heeft hij in zijn speech laten horen dat hij, naast commerciële uitingen, nog meer in huis heeft.

Het OCG bestuur wil hierbij Wim Bouwman van harte feliciteren met de OCG Trofee en vele mensen bedanken voor hun bijdrage.  Een speciaal woord van dank voor Tom de Koning van Goes is Goes is hier op zijn plaats!