Menu
Ik wil lid worden

Congres "Kracht van connecties"

15 april 2015

Op 7 mei organiseert Contacta.nl samen met stichting Goes Marketing het ondernemerscongres met als thema ‘Kracht van Connecties’. Keyspreker is Neelie Kroes, oud-eurocommissaris. Ook dit jaar is theater De Mythe in Goes het decor van dit zakelijke evenement in Zeeland. Het congres is de aanloop naar netwerkbeurs Contacta.nl 2015 met het zelfde thema ‘Kracht van Connecties’.

CONGRES ‘KRACHT VAN CONNECTIES’

Donderdag 7 mei 2015
Spreker: Neelie Kroes
Inloop:   16.30 uur
Start :     17.00 uur
Locatie:  Theater De Mythe Goes
Prijs:        30,- p.p. Inclusief netwerkborrel

http://www.contacta.nl/congres-de-kracht-van-connecties-met-neelie-kroes

Neelie Kroes
Neelie Kroes studeerde Economie aan de Nederlandse Economische Hoogeschool. Ze was het eerste vrouwelijke bestuurslid van de Kamer van Koophandel en zat in de gemeenteraad van Rotterdam. In 1971 werd ze voor de VVD lid van de Tweede Kamer. In 1982 werd ze minister van Verkeer en Waterstaat.

Na haar Haagse loopbaan werd Kroes eurocommissaris met in 2004 de portefeuille ‘Mededinging’ en in 2009 ‘ICT & Telecom’. Vanwege deze functie plaatste Forbes haar op positie 47 op de lijst van ‘The 100 Most Powerful Women’.

Momenteel is Neelie Kroes ambassadeur van het project ‘StartupDelta’ om zo vernieuwende startende ondernemers uit het buitenland naar Nederland halen. Op 18 maart werd bekend dat Neelie Kroes aan de slag gaat als speciaal adviseur van Bank of America Merrill Lynch, een grote Amerikaanse zakenbank.