Menu
Ik wil lid worden

Inspriratiesessie Crowdfunding

06 april 2016

Goese golf, Inspiratiesessie 6 april 2016

Crowdfunding: een actueel onderwerp en de snelst groeiende vorm van financiering.  Het leek het bestuur van het OCG  een goede reden om hier een inspiratiesessie aan te wijden.

Én met succes! De heer Aram Goudsmit van het internationaal opererende en vooraanstaand onderzoeks- en adviesbureau Douw & Koren heeft de grote groep belangstellende leden weten te boeien. In zijn goed opgebouwde prestentatie heeft hij diverse thema’s belicht: van geschiedenis, de voordelen, de beperkingen tot de verschillende vormen van crowdfunding.

Gedurende ruim een uur (jawel, wij hebben hem meer tijd gegeven!) heeft hij diverse vragen beantwoord en zelfs de mensen, die niets met het onderwerp hebben, weten te boeien. Nu weten we waarom “crowdfunders een streepje voor hebben”. Zijn investering om de reis van Amsterdam naar Goes te maken, was voor ons zeker de moeite waard.

En na een inspiratiesessie volgt ..de borrel. “Ouderwets” gezellig met volop mogelijkheden om bij te praten en te netwerken. We kunnen terugkijken op een geslaagde middag!