Menu
Ik wil lid worden

OCG gala feest 2013

18 december 2013

Hoe kan je het OCG Galafeest in het kader van ons 25-jarig bestaan in woorden vatten? Eigenlijk gaat dat niet lukken, maar hierbij dan toch een kleine poging…

De fantastisch aangeklede Grote of Maria Magdalenakerk stroomde op vrijdag 31 december rond 18.00 uur vol met eveneens prachtig aangeklede OCG-leden en introducés. Spoedig begon er een fraaie openingsact door “The White Dress”; een prachtig zingende dame in een enorme, u raadt het al hoge, witte jurk.

Na het welkomstwoord door de voorzitter volgde een avondvullend programma. Speciale aandacht was er voor de oud-voorzitters van de OCG. Geheel terecht, aangezien zij mede aan de basis en het uitbouwen van onze vereniging en waardoor we dit jubileum kunnen vieren.

Tijdens een voortreffelijk diner van de Stadsschuur werden we tussentijds getrakteerd op diverse muzikale recepten, goed op elkaar afgestemd. De Musicalvrienden Goes hebben hun lokale talent uitstekend neergezet, passend bij de kerstsfeer. Eveneens indrukwekkend was het optreden van tenor Marc Canto, zeker in het duet met, de voor de OCG leden vertrouwde, Marion van Iwaarden. Optimaal genieten.

Tijdens het optreden van Marion werd de dansvloer al volop opgezocht. Met het swingende optreden van Raffaëla werd de avond door velen dansend afgesloten.

Zoals al genoemd: deze avond is niet in woorden vast te leggen. Gelukkig is het OCG Galafeest ook in beelden vast gelegd. Geniet (na) van de foto’s!