Menu
Ik wil lid worden

OCG Kerstlunch

21 december 2017

De kerstlunch van de OCG is ieder jaar weer een feestelijke gebeurtenis! Dit jaar werd de lunch op het podium gehouden van theater de Mythe. Na een welkom met een drankje in de foyer konden we plaatsnemen aan feestelijk gedekte lange tafels. Op het podium was het aangenaam warm met een hartverwarmend geprojecteerd vuur.

Na het welkomstwoord van de voorzitter, Paul Platier werd het voorgerecht uitgeserveerd. Vervolgens kreeg Cees Pille het woord. Cees heeft diverse ervaringen met ons gedeeld. Zijn persoonlijke ervaringen (verhuizing van Rotterdam naar Goes), en vooral ook zakelijke: als Regiomanager VNO-NCW Brabant Zeeland (nieuwe naam van de BZW). Hij ging dieper in op de uitdagingen voor ons, ondernemers. De belangrijkste uitdaging zal liggen op het terrein van vinden en binden van personeel: op dit moment al een groot probleem in vele sectoren (zoals techniek, zorg, logistiek).

Het bestuur heeft er dit jaar voor gekozen om aan lange tafels in plaats van grote ronde tafels te zitten, zodat er meer en gemakkelijker contact gelegd kan worden met andere OCG-leden. En deze mogelijkheden werden alleen maar vergroot doordat er na het voorgerecht gewisseld werd van plaats.

Ook het hoofdgerecht en het nagerecht vielen goed in de smaak. De gehele bijeenkomst hebben we met plezier mogen luisteren naar het prachtige geluid van zangeres Vera de Koster. Al met al was deze bijeenkomst een geslaagde start om samen het jaar af te sluiten. Het bestuur wenst ieder hele fijne feestdagen toe en hoopt elkaar weer te zien tijdens de nieuwjaarsborrel op woensdag 3 januari in 2018.