Menu
Ik wil lid worden

OCG meets OSD, OVR, en OVB

19 september 2018

Op woensdag 19 september was er een bijeenkomst gepland bij de Sinke-groep. Gelet op het eerdere succes van de OCG meets OSD bijeenkomsten was er nu ook een samenwerking gezocht met de ondernemersverenigingen van Reimerswaal en Borsele.

In goed gezamenlijk overleg tussen de betrokken verenigingen is er voor deze middag/avond een programma in elkaar gedraaid waarbij een belangrijke rol was weggelegd voor ons bestuurslid Bas Mulder.

De OVB-OVR-OCG-OSD werd bezocht door een overweldigend aantal mensen, ongeveer 250 aanmeldingen. De OCG was met een aantal aanmeldingen van 80 goed vertegenwoordigd.

Op de locatie van Sinke was een grote tent neergezet waar alle genodigden konden luisteren naar de opening onder meer verzorgd door mw. Van Egmond, Burgemeester van Reimerswaal. Vervolgens heeft de heer Wilco Sinke op zijn manier uitleg gegeven over de onderneming die hij samen met zijn broer uitoefent. Hierbij is hij ook ingegaan op de innovaties binnen zijn bedrijf en de uitbreidingsmogelijkheden die zich hebben voorgedaan.

Na de afsluiting van de presentatie van de heer Sinke werd er in verschillende groepen gestart met een rondleiding over het bedrijf. Tijdens de rondleiding was er voor de aanwezigen voldoende tijd om met elkaar te spreken en alvast te netwerken zoals dat zo mooi heet.

Bij terugkomst op de centrale locatie bij de tent was het tijd om de inmiddels lege magen te vullen. hiertoe waren er mosselen (mosselfiets), hamburgers en pulled pork (Schrijver), en een frietkraam (Onder de Toren ). De drank en bijbehorende bediening tijdens deze bijeenkomst werd verzorgd door Onder de Toren.

Na de hap en drank was het tijd om weer de tent in te gaan voor een afsluiting door een uitleg over de Zeeuwse connectie door de heer Jim Goedhart. Hij heeft op een duidelijke doch ook luchtige manier de Zeeuwse connectie op de kaart gezet.

Na afloop ging eenieder moe maar voldaan terug naar huis, waarbij het wel duidelijk is dat het wel raar moet lopen wil het succes van deze bijeenkomst er niet toe leiden dat er in 2019 weer een bijeenkomst met de ondernemersverenigingen komt. Wellicht sluiten er nog meer verenigingen zich aan bij dit initiatief. Kortom wordt vervolgd.