Menu
Ik wil lid worden

OCG nieuwjaarsbijeenkomst

07 januari 2016

Allereerst wil het OCG bestuur iedereen een succesvol 2016 toewensen: veel gezondheid, geluk en werkplezier! Inmiddels hebben we  een groot aantal leden “live” de beste wensen kunnen overbrengen tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst.

 

Deze was dit jaar in een ander jasje gegoten: met de Gemeente en het OOG zijn we het jaar gestart door gezamenlijke een bijeenkomst te organiseren in het Lunchcafe op 4 januari 2016.

De verwachting was dat het druk zou zijn en dát was het!  Het Lunchcafé, een uitermate gezellige omgeving voor deze receptie, was ronduit vol te noemen. Onze burgemeester, de heer René Verhulst, heeft in zijn speech de nodige terugblikken van een succesvol jaar verwerkt, gecombineerd met een aantal overpeinzingen.  Zo heeft hij gesproken over de techniek van “framen”: het gebruiken van specifieke taal om emoties en beelden aan te wakkeren, waardoor de boodschap aan overtuigingskracht wint. “Villasubsidie”  klinkt nu eenmaal anders dan “Hypotheekrenteaftrek”. Wij communiceren allemaal subjectief en creëren onze eigen beelden, met alle consequenties van dien. Daarom: laten we vooral met elkaar in gesprek blijven en onze beelden delen.

 

Ruimte voor communicatie was er daarna volop: in een goede sfeer gezellig bijpraten en  elkaar een goed nieuwjaar wensen.

Als OCG bestuur hebben we deze bijeenkomst, die door de gemeente samen met OOG en OCG georganiseerd is, als positief ervaren. Gezien het drukke OCG programma in de laatste maanden van 2015 vonden wij, het OCG bestuur dit een prima opzet. We zijn  ook benieuwd hoe u als OCG lid deze bijeenkomst heeft ervaren.

Graag ontvangen wij een reactie van uw kant, dit kan per mail bestuur@ocggoes.nl