Menu
Ik wil lid worden

OCG Trofee 2015

01 mei 2015

Uitnodiging om een Goes bedrijf te nomineren voor de OCG-Trofee!Elke drie jaar organiseert het OCG dé verkiezing van de beste OCG ondernemer van Goes.
De winnaar ontvangt de felbegeerde OCG Trofee en uiteraard de eer! Misschien kunt u zich nog de nominatie herinneren in 2012 tijdens het Jaarfeest, waarin Glashandel Melieste de OCG trofee in ontvangst mocht nemen uit handen van burgemeester Verhulst.

 

We zijn drie jaar verder en dus wordt er dit jaar wederom een verkiezing georganiseerd. Voorzitter Marco Rave heeft tijdens de Algemene Leden Vergadering al opgeroepen om na te denken over een te nomineren bedrijf.
U, als OCG-lid, kan één of meerdere bedrijven nomineren. De namen van deze bedrijven worden vervolgens op onze website geplaatst, waarna alle leden hun stem kunnen uitbrengen. Hierdoor ontstaat een Top-3 van bedrijven. Als OCG-lid heeft u dus directe invloed op de keuze van de winnaar.
 
De volgende criteria voor nominatie van een bedrijf zijn van belang:
- Het bedrijf moet OCG-lid zijn en gevestigd in de Gemeente Goes.

 

- De directie van het voorgedragen bedrijf is bereid mee te werken aan de verkiezing.

 

- De bedrijven waar bestuursleden van het OCG werkzaam zijn, worden uitgesloten voor nominatie.

 

 
Andere spelregels zijn:
- Het staat ieder OCG-lid vrij zijn / haar bedrijf als beste bedrijf van Goes te beschouwen en het eigen bedrijf te nomineren

 

- Per OCG-lid kunt u maximaal 3 bedrijven voordragen

 

- Inzendingen dienen vòòr 1 juni a.s. binnen zijn

 

- Alle inzendingen moeten voorzien zijn van de naam van de inzender

 

 
Wij nodigen u van harte uit om uw keuze van de voor te dragen bedrijven te mailen aan
bestuur@ocggoes.nl.

 

Uiteraard wordt de procedure omtrent de OCG Trofee met grote zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid door het bestuur behandeld.
Na 1 juni a.s. worden de namen van de bedrijven op onze website geplaatst en krijgen alle leden een bericht om te stemmen.

 

De top – 3 wordt ter finale beoordeling voorgelegd aan de jury, bestaande uit de heren Frans Eppings (voorzitter), Benne van Leeuwen en Jo-Annes de Bat.
De jury zal, geheel onafhankelijk, de winnaar van deze drie bepalen.

 

Wij hopen op een enthousiaste medewerking! Tijdens een groots Jaarfeest op 20 november a.s. (noteer deze datum vast in uw agenda!) kan de winnaar van de beste ondernemer van Goes gehuldigd worden én de OCG-trofee uitgereikt.