Menu
Ik wil lid worden

OSD meets OCG

04 oktober 2017

4 Oktober j.l. zijn we met een grote groep ondernemers afgereisd naar Zierikzee en wel naar het Distributiecentrum van Zeelandia.

Hier vond de uitwisseling met Ondernemerskring Schouwen-Duiveland plaats: vorig jaar hebben wij de leden van de OSD uitgenodigd; dit jaar waren wij bij hen te gast.

En dit was een feestje! In het magazijn stonden vele hoge tafels opgesteld om meer dan 100 deelnemers te ontvangen. Bij binnenkomst ontving een ieder zijn of haar “nummer”, corresponderend met de speciaal voor deze bijeenkomst gedrukte flyer.

Na het welkomstwoord door de voorzitster van jong OSD, Mariska den Hertog, kon er heerlijk genoten worden van een koud- en warm buffet. Door de nummering werd spoedig duidelijk wie de tafelgenoot was en waar zijn/haar bedrijf voor staat. Vele geanimeerde gesprekken volgden.

Na het buffet kreeg de heer Ernst Ehrhardt, Directeur van Zeelandia het woord. In vogelvlucht heeft hij ons meegenomen in de historie, de ontwikkelingen, het internationale karakter en de groei van Zeelandia. Vervolgens konden we via het bordes een blik werpen in het distributiecentrum van dit prachtige internationale bedrijf.

En nu we het toch over parels hebben… Het programma werd voortgezet door twee overtuigende pitches. De eerste door wethouder Derk Alssema, die een prachtig verhaal hield over de parels van de Gemeente Goes. Vervolgens was het woord aan burgermeester Rabelink van Schouwen Duiveland met een eveneens geweldig betoog over Zierikzee en omstreken. Beide gemeenten hebben zo hun eigen parels, maar een ding is zeker….Samen staan we sterker!

Deze bijeenkomst kunnen we als parel toevoegen aan de bijeenkomsten van onze vereniging. Veel dank voor de Schouwse organisatoren van deze mooie avond in oktober!