Menu
Ik wil lid worden

Workshop body language

06 december 2017

In het Lunchcafé ’t Stadhuis hebben vele OCG-leden een inspirerende sessie kunnen bijwonen: “Het belang van Non-verbale communicatie”. De spreker van de middag was Michiel Andreae, expert body Language/ coach. Michiel vertelde openhartige hoe hij zich ontwikkeld heeft om mensen beter te kunnen “lezen”. Graag wil hij deze kennis en ervaring met ons delen. Op een leuke, natuurlijke en interactieve manier en aan de hand van vele voorbeelden heeft hij ons laten zien waar we op kunnen letten tijdens het netwerk-, een klant- en of verkoopgesprek. Welke signalen geeft onze gesprekspartner non-verbaal af? Ook hebben we kunnen oefenen met de effecten van eigen handgebaren. Interessante wetenswaardigheden werden verteld; leuk en leerzaam.

Voor de liefhebbers die wekelijks tips en informatie willen ontvangen over lichaamstaal om communicatieve vaardigheden te verbeteren is het mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Michiel via zijn website: http://www.bodylanguagecoach.nl/

Na deze bijeenkomst was er in een sfeervol Lunchcafé ruimschoots tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en te netwerken. Michiel, dank voor je komst; het was weer een bijeenkomst om in te lijsten!