Menu
Ik wil lid worden

Thema-avond over verduurzaming, innovatie en het bevorderen van een gezonde economie

Datum: 21 mei 2024

In Zeeland wordt volop gewerkt aan de verduurzaming, innovatie en het bevorderen van een gezonde economie. Maar wat betekent dit voor u als ondernemer en hoe kan de provincie samen met de gemeente Goes u hierbij ondersteunen?

Op dinsdagavond 21 mei organiseren wij, in samenwerking met de Provincie Zeeland, een thema-avond voor alle ondernemers in Goes over dit onderwerp. De avond zal plaatsvinden in het werkcafé op de eerste verdieping van het stadskantoor van de gemeente Goes, gelegen aan de M.A. de Ruijterlaan 2 in Goes.

 

De bijeenkomst bestaat uit een plenair gedeelte, gevolgd door een netwerkborrel waar u de gelegenheid krijgt om met andere ondernemers kennis en ervaring uit te wisselen. Tijdens het plenaire gedeelte zal gedeputeerde Jo-Annes de Bat met u in gesprek gaan over de uitdagingen die op ons én op u als ondernemer afkomen, en hoe de provincie en gemeente u hierbij kunnen ondersteunen. Daarnaast zullen Impuls Zeeland en Dockwize uitleg geven over diverse vouchers, programma’s en subsidieregelingen waar u gebruik van kunt maken.

Programma dinsdag 21 mei 2024

Locatie: Stadskantoor gemeente Goes, M.A. de Ruijterlaan 2

17.30 uur Inloop met happen en dranken

18.00 uur Opening door wethouder Joost de Goffau - Gemeente Goes

18.15 uur Plenair programma Jo-Annes de Bat - gedeputeerde - Provincie Zeeland

18.45 uur Yvonne Braamse en Albert Meiressone - Impuls Zeeland

19.00 uur Kees Koopman - Hello Container

19.15 uur Pascal Kartan - Dockwize

19.30 uur Afsluiting door citymarketeer Sofyan Azzagari - Stichting Goes Marketing

19.35 uur Netwerkborrel met hapjes en drankjes

20.30 uur Einde programma

U kunt zich tot 7 mei aanmelden door een e-mail te sturen naar kabinetszaken@goes.nl onder vermelding van “Aanmelding Ondernemersavond 21 mei”. Graag vernemen wij met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en namens welke onderneming en branche.