Pub Quiz

 

Datum: 7 oktober 2020

Na de annulering van ons fysieke evenement a.s. woensdag 7 oktober, zullen wij last-minute nog een online quiz organiseren. Net zoals de voorgaande live editie in augustus wordt deze gepresenteerd door Bas Mulder en zijn er weer prijsjes te winnen voor de top 3. De quiz start om stipt 19.30 uur.
De quiz zal rond 21.45 afgesloten worden.
 
Programma (globaal)
19.00 uur: Zoom toegankelijk voor iedereen.
19.30 uur: Uitleg over werking quiz en blok 1 van de quiz
±20.15 uur: Korte pauze en kort netwerkmoment
±20.30 uur: Start blok 2 van de quiz
±21.15 uur: Korte pauze en kort netwerkmoment
±21.30 uur: Start blok 3 van de quiz (laatste 10 vragen)
±21.45 uur: Einde quiz en mogelijkheid tot netwerken via Zoom
±22.30 uur: Einde evenement
 
Categorieën
De categorieën gaan alle kanten op, van sport naar wetenschap, van film naar topografie, van muziek naar taal and so on! Bas heeft weer een hoop onzinnige en nutteloze kennis in de quiz verwerkt en zal dan ook af en toe een kijkje in zijn gedachten geven over hoe vragen tot stand komen. Ook zijn er t.o.v. de vorige live editie nieuwe categorieën toegevoegd op aanraden van de toenmalige deelnemers.
 
Wat moet je doen om mee te doen?

Zorg dat je om 19.30 online bent via Zoom, zodat je de live video kunt volgen. Deze is vanaf 19.00 toegankelijk, maar de quiz start dus stipt om 19.30! Zorg er daarnaast voor dat je de Kahoot app hebt gedownload op je mobiel/tablet of zorg ervoor dat je www.kahoot.it klaar hebt staan. Je zult dan van Bas een code krijgen, waarmee je de antwoorden op de vragen kunt geven. Het zijn allemaal meerkeuzevragen.
 
Tip: het makkelijkste is om op het ene apparaat Kahoot te hebben en op een ander apparaat de meeting via Zoom, want ook snelheid speelt een rol tijdens deze quiz. Hoe sneller je het juiste antwoord geeft, hoe meer punten je krijgt!
 
Link
De link naar de Zoom-meeting zal dinsdagmiddag verstuurd worden aan alle leden. Je hoeft dus niet aan te melden voor dit evenement. Wij hopen natuurlijk op uw deelname!
 
Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, zorg voor een lekker drankje en wat te snacken voor tijdens de quiz. Na de quiz en in de pauzes is er tijd om gezellig te kletsen!

 

Lid worden?